28.02.2019.

22:42

Foto:

Planeta

(VIDEO) MOGU SAMO DA SE MOLE BOGU! Pentagon izračunao VREME DOLETA RUSKIH RAKETA i priznao: NEMAMO ČIME DA IH ZAUSTAVIMO!

Prema proračunima generala, vreme doleta ruske hiperzvučne rakete "Avangard" do Severne Amerike bi trebalo da iznosi 15 minuta i ona je dovoljno brza da probije protivraketnu odbranu SAD.

O'Šonesi je tokom svog govora u Senatu nabrojao najopasnije nove tipove ruskog naoružanja za SAD. Između ostalog, on je pomenuo ruske bombardere Tu-160 i Tu-95 i ruske rakete dalekog dometa.

General je istakao da su ruske podmornice klase "Severodvinsk" mnogo tiše i smrtonosnije od ranijih generacija ruskih podmornica.

(VIDEO) ŠOKANTAN ODGOVOR RUSA AMERIČKOM ADMIRALU: Ukoliko nas napadnete, vratićemo AMERIKU U KAMENO DOBA!

Komandant vazdušno-kosmičke odbrane Severne Amerike je visoko ocenio sposobnosti raketnih sistema "Kalibar". Prema njegovim rečima, oni su veoma precizni u napadima na kopnene snage i prete američkim severnim obodima.

Prema O'Šonesijevom mišljenju, najozbiljniju pretnju po SAD u ovom trenutku predstavljaju ruski nuklearne i nenuklearne rakete i sajber napadi.

(VIDEO) GENERAL AVIJACIJE SLEDIO AMERIKANCE: Ne brinite za granicu s Meksikom, ozbiljna opasnost dolazi sa SEVERA I TO OD RUSIJE I KINE!

Tagovi: