21.03.2019.

19:22 >> 19:28

Foto:

Planeta

HILARI KLINTON PRODALA KINEZIMA poverljive podatke o VANZEMALJSKIM LETELICAMA: I Tramp potvrdio saznanja QAnona!

Skupina Q navodi kako se među tim strancima nalazi Kina koja se dočepala klasifikovanih podataka iz Specijalnog pristupnog programa (Special Access Programs) i Osetljivih odelnih informacija (Sensitive Compartmented Information) kako bi se upoznali s naprednim tehnologijama koje američka vojska koristi u svemiru.

Q navodi kako postoje dokumentovani dokazi da je Klinton imala pristup poverljivim informacijama o svemirskim tehnologijama, što je bila tema o kojoj se pisalo u njenim e-mailovima.

Između ostalog, podaci govore o susretima američke vojske s NLO-ima (vanzemaljskim letelicama), no konačni cilj Hilari Klinton bio je omogućiti Kini da premosti tehnološki jaz i postane svemirska sila, veća i jača od SAD.

(VIDEO) NAD BRITANSKIM GRADIĆEM SNIMLJEN MASIVNI LETEĆI OBJEKT - Ako nije NLO, alternativa je još gora!

I predsednik Donald Tramp objavio je značajan tweet 2018. godine u kojoj nije direktno optužio Klinton nego Kineze.

- Mejlovi Hilari Klinton, od kojih su mnogi klasifikovani podaci, hakovala je Kina. Bilo bi bolje da sledeći na potezu budu FBI i DOJ (Ministarstvo pravosuđa, Department of Justice) ili će, nakon svih njihovih grešaka (Comey, McCabe, Strzok, Page, Ohr, FISA, Dirty Dossier itd.), njihov kredibilitet zauvek nestati! - napisao je tada Tramp.

Većina analitičara ipak zaključuje da je reč o "prljavom ratu" između demokrata i republikanaca u kojem se ne biraju sredstva, pa ni ovakve "bizarne optužbe" te da "Tramp pokušava skrenuti fokus javnosti s istrage o ruskoj umešanosti u američke predsedničke izbore 2016. godine".

Jedno je sigurno: Vreme će pokazati ko je govorio istinu.

Tagovi: