26.03.2019.

22:13

Foto:

Planeta

(FOTO) PUTIN UNAPRED OBAVEŠTEN O AKCIJI! Uhapšen bivši ruski ministar i blizak prijatelj Medvedeva - Napustio kabinet, prebacio novac strancima, nadgledao POVERLJIVE TEHNOLOGIJE!

On se sumnjiči da je predvodio grupu koja je proneverila fondove dve kompanije za energetiku iz Sibira i novac prebacio na račune stranih banaka, prenosi AP.

Informer

SRBIMA STE NA KRILIMA BOMBARDERA DONELI DEMOKRATIJU, OVDE NEĆETE! Putin staje na rep RATNOJ MAŠINERIJI Vašingtona! Zvanična Moskva spremna za KONAČNI OBRAČUN - Pred vratima Amerike


Abizov je bio član ruske vlade od 2012. do 2018. godine i bio je zadužen da nadgleda informacione tehnologije i napore da se poveća transparentnost vlade.


Inače, on je blizak prijatelj ruskog premijera Dmitrija Medvedeva i iako je napustio kabinet prošle godine radio je kao savetnik u vladi.

TRAMP PRETI PUTINU: POVUCITE VOJSKU IZ VENECUELE - TO NEĆEMO TOLERISATI i prestanite da podržavate Madura!



Portparol ruskog predsednika Vladimira Putina, Dmitrij Peskov izjavio je da je predsednik unapred bio obavešten o sumnjama vezanim za Abizova, prenosi Tas s.

(VIDEO) PUTIN POTVRDIO: Postoji GENETSKO ORUŽJE koje daju ljudima kroz lekove i vakcine – PLANIRAN NAPAD NA RUSIJU!



Portparol ruskog premijera Dmitrija Medvedeva Oleg Osipov izjavio je da je premijer upoznat sa informacijama, ali da se tvrdnje agencija za sprovođenje zakona odnose na njegove "komercijalne aktivnosti, a ne na rad u vladi".

Tagovi: