05.04.2019.

14:04

Foto:

Planeta

(FOTO) DALI I KRV ZA POBEDU NA IZBORIMA - I TO U ŽIVOM PRENOSU! Ukrajinski predsednički kandidati odlučili da se javno testiraju!

Porošenko je dao krv na Olimpijskom stadionu u Kijevu, dok je Zelenski otišao u privatnu kliniku u ukrajinskoj prestonici, navodi TASS.

Pre procedure, koja je uživo prenošena preko Jutjuba, Porošenko je potpisao dokumenta u kojima potvrđuje da dobrovoljno daje krv i da nema ništa protiv da rezultati testova budu dostupni javnosti.

Informer

- Sve je bilo veoma lako - rekao je posle davanja krvi Porošenko

Obraćajući se novinarima, ukrajinski predsednik naglasio je da je zadovoljan činjenicom da je Zelenski prihvatio njegov poziv na debatu.

IZLAZNE ANKETE PREDSEDNIČKIH IZBORA U UKRAJINI: NA PRVOM MESTU KOMIČAR VOLODIMIR ZELENSKI, u drugom krugu sa aktuelnim predsednikom Petrom Porošenkom?!

- Ovo nije šou program, ovo je prilika da dobijemo informacije i odgovore na pitanja o budućnosti zemlje u narednim godinama i decenijama - rekao je Porošenko.

Zelenski je rekao da očekuje da rezultati budu dostupni javnosti za tri dana.

Informer

Pošto nijedan kandidat nije uspeo da osvoji više od 50 odsto glasova, njih dvojica će se nadmetati u drugom krugu izbora 21. aprila.

Tagovi: