16.05.2019.

19:23 >> 19:24

Foto:

Planeta

(VIDEO) PUTIN ZALEDIO NATO I AMERE - TRI AVIJACIJSKA PUKA IMAĆE SU-57: ČIK, KRENITE NA MOSKVU, vojska Rusije se poigrava sa neprijateljima!

Predsednik je naveo da se raduje sklapanju ugovora za snabdevanje 76 takvih letelica.

Prema njegovim rečima, avioni imaju jedinstvene i najbolje na svetu karakteristike.

- Fokusirali smo se na razvoj i proizvodnju modernih aviona, koji u narednim decenijama određuju borbeni potencijal ruske vojne avijacije. U završnoj fazi državnog testiranja su višenamenski avioni Su-35S i Su-57.

Putin je takođe naglasio značaj daljeg razvoja borbene avijacije i tačne implementacije planova, uključujući nabavku novih letelica i obuku letačkog osoblja.


Predsednik je dodao da je borbena upotreba ruske avijacije u Siriji omogućila je da se identifikuju nedostaci tehničkog stanja aviona i helikoptera, što bi bilo nemoguće otkriti kada se testiraju na testnim lokacijama.

- Borbena primena ruske avijacije u Siriji omogućila je otkrivanje niza nedostataka tehničkog stanja aviona i helikoptera, koje bi bilo nemoguće otkriti tokom ispitivanja na poligonima. Želeo bih da skrenem pažnju na nešto što i vi dobro znate - to bi bilo nemoguće otkriti tokom ispitivanja na poligonima - izjavio je predsednik Putin tokom vojnog savetovanja o razvoju odbrambeno-industrijskog sektora Rusije.

Tagovi: