23.07.2019.

08:04

Foto:

Planeta

SRBIN IZ ČISTE OBESTI BACIO PROLAZNICU POD VOZ! Naš državljanin počinio STRAVIČAN ZLOČIN U NEMAČKOJ!

Srpski državljanin Džekson B. (28), koji živi u Nemačkoj, u subotu je iz čistog hira ubio Nemicu Anju N. (34) gurnuvši je pod voz na železničkoj stanici u mestu Forde kod Duizburga! Džekson pre toga nikad nije video nesrećnu Anju i bez ikakvog povoda joj je krvnički presudio!

Ćutao

Na pitanje policajaca zašto je gurnuo njemu potpuno nepoznatu ženu u smrt Džekson nije hteo da odgovori

Nemački mediji preneli su da su bahatog Džeksona prolaznici zadržali do dolaska policije i umalo ga linčovali!

- Ubica i žrtva se nisu poznavali i nisu razmenili ni jednu jedinu rečenicu pre nego što je Džekson gurnuo pod voz nesrećnu ženu, koja je majka trinaestogodišnje devojčice - naveli su tamošnji mediji.

Zločin se, kažu, dogodio nešto pre devet sati ujutro, naočigled velikog broja putnika koji su čekali voz na peronu 1 u Fordeu.

- Džekson B., koji je stajao među putnicima, iznenada je i bez ikakvog povoda silovito gurnuo Anju N., koja je pala na železničke šine baš u trenutku dok je voz ulazio u stanicu - izveštavaju nemački mediji.

Informer

Džeksona je juče saslušao tužilac u Duizburgu i protiv njega je podneta krivična prijava za ubistvo s predumišljajem. On je, inače, dobro poznat nemačkoj policiji i do sada je dva puta osuđivan zbog krađa i nanošenja povreda. 

Anja je završila pod točkovima regionalnog ekspres voza i na mestu ostala mrtva.

- Ogorčeni očevici odmah su skočili na Džeksona i malo je nedostajalo da ga linčuju, ali je policija brzo stigla i privela ubicu. Hitna pomoć je pokušala da reanimira Anju, ali bilo je uzalud - pišu nemački mediji.

(FOTO) PRELEPA STJUARDESA PRONAĐENA MRTVA! Dečko ju je zavoleo, pokušao da je "otkupi", a potom je UBIO!

Inače, Anja se udala prošle godine, a iz prethodnog braka ima ćerku tinejdžerku. Njen muž je na svom Fejsbuk profilu ostavio poruku da je Anju ubio "stranac", zbog čega su tamošnji mediji odmah pretpostavili da je u pitanju migrant iz Sirije ili severne Afrike. U prilog ovoj tezi išlo je i to što se na Džeksonovoj fotografiji vidi da je on tamnije puti, ali se kasnije ispostavilo da je on, zapravo, poreklom iz Srbije, najverovatnije romske nacionalnosti.

- Moja žena je ubijena danas. Stranac ju je gurnuo pod voz, bez razloga - kratko je objavio Anjin muž na svom Fejsbuk profilu.

I sam Džekson je zatim u policijskoj stanici izjavio da je Srbin, rođen u Nemačkoj, i da stanuje u obližnjem gradu Haminkeln. Na pitanje policajaca zašto je gurnuo njemu potpuno nepoznatu ženu u smrt Džekson nije hteo da odgovori. 


 


 

Tagovi: