26.07.2019.

10:03

Foto:

Planeta

(HOROR VIDEO) DRAMA NA AERODROMU! Dvogodišnjak se popeo na TRAKU ZA PRTLJAG, a onda ga je ona POVUKLA MEĐU GOMILU KOFERA!

Jedan mališa se istumbao i srećom samo lakše povredio tokom divlje vožnje svog života aerodromskom trakom za transport prtljaga, među koferima.

Dramatični video prikazuje dete koje se tumba, pada i penje se preko kofera dok ga traka nosi sve do podzemlja za sortiranje gde se proverava prtljag na aerodromu u Atlanti, najprometnijem na svetu. 

Dvogodišnji Lorenco popeo se na "konvejer" - gumenu traku za transport prtljaga u ponedeljak kada ga je nakratko majka Idit Vega spustila da bi odštampala kartu za ukrcavanje na Međunarodnom aerodromu Hartsfild-Džackson Atlanta - rekla je ona policiji.

Video-snimak koji je kasnije aerodrom objavio, pokazuje ponešto od onoga što se desilo. 

Jedna kamera je snimila Lorenca kako nestaje kroz gumenu zavesu, izvan domašaja svoje majke i službenika aerodroma.

NIJE NOĆNA MORA, NEGO JEZIVA STVARNOST! Probudila se u MRAČNOM, PRAZNOM AVIONU i bilo je UŽASNO HLADNO!

Video potom pokazuje kako dečkić puzi preko kofera, pokušavajući da izbegne da ga traka uvuče u veliku mašinu za skeniranje koja podseća na mračnu pećinu.

Ali, transporter je prebrz i uvlači ga unutra. 

On ispada na izlazu iz mašine, i tumba se niz traku u drugu prostoriju u podrumu gde su ga zapanjeni službenici obezbeđenja skinuli s trake i zagrlili.

Mašina za skeniranje prtljaga je Lorenca otkrila kao "problem" i, kao i drugi problematičan prtljag skretnicom preusmerila dete na put za kofere koje službenici treba da pregledaju, izjavio je u četvrtak portparol TSA Mark Hauel.

Tada su mu radnici pomogli, pokazuje video.

- Skoro svi koji rade tamo dole su roditelji - rekao je Hauel. - Hteli su da se mališa što pre vrati mami i sjurili su se da ga odnesu gore - rekao je Hauel.

NIJE MAJKA, NEGO - GUSKA! ZABORAVILA BEBU NA AERODROMU, avion poleteo pa se HITNO VRATIO!

Neki od zaposlenih kažu da su tog dana u bučnoj prostoriji za prtljag čuli nešto kao zapomaganje mačke. Kada su videli dete, priskočili su mu u pomoć, pokazuje video.

Dečak je slomio šaku, ali mu je stanje sasvim dobro s obzirom na to kroz šta je prošao, rekle su vlasti. 

- Zahvalna sam što je živ - rekla je Vega za VSB-TV. - Samo na to mislim. Zahvalna sam što je sa mnom.

Tagovi: