15.08.2019.

15:17 >> 15:36

Foto:

Planeta

ŠOK! KLINTON POZIRA U ŽENSKOJ HALJINI I SA ŠTIKLAMA U PROVOKATIVNOJ POZI! Slika pronađena u vili pedofila Džefrija Epstajna! SRBIJO "OVO" NAS JE BOMBARDOVALO I UBIJALO NAM DECU

Da je samo normalan potret, bilo bi - portret ko portret. Ali, nije normalan. Na njemu je Klinton u plavoj ženskoj haljini i crvenim ženskim cipelama sa štiklama!

Da perverzija bude kompletna, Klinton je "smešten" u Ovalni kabinet, a haljina je slična jednoj haljini Monike Levinski.
        
Britanski Daily Mail, koji je ovo prvi objavio, naglašava da ta haljina liči i na kostim koji je nosila Hilari Klinton dok je primala nagradu Kenedi-centra.

(VIDEO/FOTO) A TVRDE DA SE UBIO! IZOPAČENI MILIJARDER HTEO DA OPLODI 20 ŽENA, ZAMRZNE SVOJE TELO I ŽIVI U BUDUĆNOSTI! Epstajn okupljao grupu naučnika koja bi mu obezbedila VEČNI ŽIVOT! Među njima bio i Stiven Hoking!


Na samoj slici, Klinton iz fotelje upire prstom u onoga ko ga gleda.

Portret je uradila slikarka Petrina Rajan-Klajd, a pronađena je u Epstajnovoj vili na Menhetnu. Još nije jasno da li se radi o originalu ili o kopiji.
        
Jedna žena, koja je boravila u toj vili i imala priliku da vidi "ženskog Klintona", priznala je da je bila šokirana.

SVETSKA ELITA U PANICI! Milijarder pedofil nađen obešen u ćeliji VODIO DNEVNIK O BOGATIM PRIJATELJIMA!

Rekla je: To je veoma provokativna i seksualna slika. Ruke bivšeg predsednika su u veoma čudnom položaju".

E, šta sad reći! Taj čovek nas je bombardovao i odgovoran je za razaranje naše zemlje, hiljade mrtvih, ali i štetu koja se procenju na više desetina milijardi dolara! 

Da sve bude još strašnije, njega i njegovu ženu sledili su Britanci, Nemci, Francuzi, Italijani, Holanđani...     

Tagovi: