09.11.2019.

07:03

Foto:

Planeta

AMERIKANCI OPTUŽILI MAKRONA ZA IZDAJU: Sklopio si pakt sa đavolom, pomažeš našeg NAJVEĆEG NEPRIJATELJA!

Autor članka Tom Rogan objašnjava da je, iako je miljenik zapadnih medija, Makron sklopio sporazum s kineskim liderom Si Đinpingom o novim trgovinskim ugovorima vrednim 15 milijardi američkih dolara i pokazao da je njegov liberalni internacionalizam "tanak".

"Makron je sa Sijem pio vrhunska vina i sklopio 'dil' od 15 miijardi dolara. Kineski državni mediji su to jedva dočekali. Global Tajms je sa ushićenjem objavio novo doba kinesko-francuske saradnje mimo Amerike. Ali, iz perspektive liberalnog poretka, Makron je sklopio posao sa đavolom. Si je, na kraju krajeva, odlučan da u osnovi preoblikuje međunarodni poredak daleko od američkog kišobrana slobodne trgovine i vladavine zakona. Umesto toga, Si želi svetu da nametne feudalni merkantilizam, onaj u kojem se strane naklone pekinškim diktatima u zamenu za mrvice sa stola, koje je Makron upravo pokupio", navodi autor.

MAKRON OTKRIO: Rusija sprema TRI SCENARIJA!

On napominje da se ovde ne poštuju principi multilateralnih odnosa.

"Ovo je obožavanje autokratije, potpuno suprotne liberalnom internacionalizmu, kojeg Makron navodno obožava “, navodi Vašington egzeminer čiji autor francuskog lidera optužuje za "izdaju liberalnog internacionalizma", i to ne samo u odnosima sa Kinom.

NATO DOŽIVEO MOŽDANU SMRT, EVROPA NA RUBU PROPASTI! Makron poslao DRAMATIČNO UPOZORENJE!

"Govoreći o Rusiji, Makron predlaže obnovu prijateljskih odnosa, kao i ukidanje sankcija EU protiv (ruskog predsednika Vladimira) Putina", naglašava Rogan.

S tim u vezi, on podseća da je Rusija navodno "koristila nervno sredstvo velike koncentracije u britanskim gradovima i nastavlja da zauzima ukrajinske teritorije".

BOSNA ĆE VAS DIĆI U VAZDUH, SMESTILI SU TEMPIRANU BOMBU TIK UZ VAŠE GRANICE! Makron upozorio Hrvatsku!

"Kao što je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski dokazao tokom svog julskog telefonskog razgovora sa Trampom, Makron je ključna prepreka Ukrajini da efikasnije pregovara s Rusijom", naglašava se u tekstu.

"Suština je da, kada je u pitanju liberalni internacionalizam, Makron kaže više govori, a malo radi", zaključuje Vashington Ekaminer. 

Tagovi: