20.11.2019.

15:40

Foto:

Planeta

AMERI I NATO NE ZNAJU ŠTA IH JE SNAŠLO, PUTIN HVALI ZELENSKOG, POMOĆI ĆE MU DA SREDI UKRAJINU! Zapad je sve očekivao osim ovog!

- Nikada ga nisam sreo i ne poznajem ga, ali telefonski smo razgovarali. Čini mi se kao simpatična i iskrena osoba - rekao je Putin o ukrajinskom predsedniku na forumu o ulaganjima koji se održava u Moskvi.

Putin je rekao da Zelenski zaista pokušava promeniti situaciju nabolje, uključujući i u Donbasu na ukrajinskom istoku gde besni rat između snaga Kijeva i proruskih separatista u kojem je poginulo više od 13.000 ljudi.

(VIDEO) RUSI IZBACILI AMERIČKE KOSMONAUTE SA LETA "SOJUZA" NA MKS! NASA moli da im daju bar jedno mesto, NEMAJU ČIM DA PUTUJU U SVEMIR!

- Za sada ne znam koliko u tome može uspeti, ali učinjeni su koraci u dobrom smeru - dodao je Putin.

Dvojica državnika prvi put bi trebalo da se sastanu 9. decembra u Parizu tokom sastanka na vrhu o pokretanju rešenja sukoba u Ukrajini uz posredovanje francuskog predsednika Emanuela Makrona i nemačke kancelarke Angele Merkel. 

ŽESTOK UDAR NA RUSIJU, NIČU DVA GASOVODA za dopremanje Azerbejdžanskog i Kaspijskog gasa u Evropu! Cevi idu kroz Gruziju, Tursku, Grčku, Albaniju i dalje u Italiju i... IZA SVEGA STOJE SAD!

To će biti prvi pregovori na tom nivou, u takozvanom "normandijskom formatu", od 2016. godine.

Tagovi: