10.12.2019.

20:45

Foto:

Planeta

(VIDEO) BORIS DŽONSON KAO JUNAK IZ ROMANTIČNOG FILMA! Britanski premijer na sve načine pokušava do dođe do glasova, ALI OVO JE SVAKAKO NAJURNEBESNIJE!

U ovom videu, koji je parodija na kultnu scenu iz britanske romantične komedije Zapravo Ljubav a glavni glumac je Džonson.

I baš kao u toj sceni, Džonson u ovom videu zvoni na vrata udatoj ženu koja ih otvara, a zatim, ne slušajući svog supruga, pokazuje joj seriju poruka na listovima papira sa božićnom muzikom u pozadini.

Ali za razliku od Endru Linkolna, koji u ovom filmu iz 2003. pokušava da vodi ljubav s Kirom Najtli, Džonson pokušava da uveriti glasača da njegova stranka zaslužuje njen glas na izborima u četvrtak.

'TRAMP JE OPASNOST ZA AMERIKU'! Objavljena optužnica, demokrate traže opoziv po DVA OSNOVA!

- Uz malo sreće, sledeće godine uradićemo Bregzit (osim ako ga parlament ponovo ne blokira). Tada možemo nastaviti, ali za sada želim samo da kažem da vaš glas nikada nije bio važniji. Drugi momak će možda pobediti, tako da imate izbor između funkcionalne većine i još jedog blokiranog parlamenta bez da se većina svađa oko Bregzita - kaže Džonson, a zatim pokazuje sliku starog štenad sa belom dlakom.

- Teže je nego što mislite. Potrebno nam je samo još devet mesta da pobedimo na ovim izborima. A 12. decembra, vaš glas će biti važan. Srećan Božić - zaključuje Džonson.

Tagovi: