31.12.2019.

16:31

Foto:

Planeta

OVAKO JE PUTIN ČESTITAO NOVU GODINU i objasnio MAGIJU PRAZNIKA! (VIDEO)

Prvi su novogodišnju čestitku predsednika videli stanovnici Anadira i Petropavlovska Kamčatskog, gde je Nova godina stigla u 13 časova po srednjoevropskom vremenu.

U 14 časova po srednjoevropskom vremenu praznik je došao stanovnicima Severo-Kurilska, Magadana, Južno Sahalinska, a sat vremena stigao je u Verhojansk, Komsomoljsk na Amuru, Habarovsk, Vladivostok.   

- Neka se sreća međusobnog razumevanja zauvek useli u vaš dom, pomogne vam da prevaziđete sve poteškoće, okupi generacije. Neka vam roditelji budu zdravi i uvek osećaju vašu pažnju, a svako dete neka zna da je voljeno- poželeo je Putin stanovnicima Rusije.

On je istakao da, uprkos mnogim stvarima koje je potrebno uraditi pre Nove godine, glavna stvar ostaju toplina ljudskih odnosa i prijateljska komunikacija.

- Trudimo se da za druge učinimo nešto važno, korisno, da pomognemo onima kojima je potrebna naša podrška, da ih obradujemo poklonima i pažnjom. U takvim iskrenim zanosima, u čistoći misli, u nesebičnoj velikodušnosti ispoljava se prava magija novogodišnjih praznika. On u ljudima otkriva najbolje osobine, preobražava svet, ispunjavajući ga radošću i osmehom.

OVO JE PUTIN MOĆNI! Kremlj objavio EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE I VIDEO SNIMKE povodom 20 godina VLADAVINE RUSKOG PREDSEDNIKA! (FOTO/VIDEO)

Prema rečima ruskog predsednika, svetli novogodišnji osećaji, čudesni utisci žive u nama od detinjstva i vraćaju se svake nove godine kada „zagrlimo svoje najmilije, svoje roditelje, pripremamo iznenađenja za decu i unuke, zajedno sa njima ukrašavamo jelku, vadimo figurice iz kartona, kugle i staklene girlande“.

- Te ponekad stare, ali omiljene porodične igračke daju toplinu mlađim generacijama- rekao je Putin.

On je dodao da svaka porodica ima svoje novogodišnje tradicije, ali da sve ujedinjuje atmosfera dobrote i brige.

- Nova godina je već na vratima. Poželimo jedni drugima i našoj domovini mir, blagostanje i prosperitet. Srećan praznik! Srećna Nova godina!- zaključio je predsednik Rusije.

Tagovi: