15.01.2020.

14:40

Foto:

Planeta

KATAKLIZMIČNE PROGNOZE MISTERIOZNE BRITANSKE PROROČICE! Trampu se opšte neće svideti, a kraljici Elizabeti još manje!

Britanska proročica Džemima Pekington (64) tvrdi da će Donald Tramp pobediti na predsedničkim izborima u novembru 2020. godine.

Pekingtonova, koja je za prošlu godinu predvidela prirodne katastrofe, nove tehnologije, da će "A star is Born" osvojiti Oskara, kao i da će neke britanske kompanije prekinuti poslovanje, prorekla je da će posle reizbora akutelni prvi čovek Amerike bti impičovan (poziv na opoziv) i najuren sa funkcije predsednika SAD.

PROROČANSTVO NEMAČKOG VIDOVNJAKA ZALEDILO SVET: Svi će pozivati na mir, a onda, PREKO NOĆI, NA BALKANU... Misterija 889...

Ona je i za 2020. godinu najavila da će se broj velikih oluja, tajfuna, uragana povećati za čak 10 puta, kao i da Ujedinjenom Kraljevstvu prete strašne prirodne kataklizme. Penington je najavila i previranja u kraljevskoj porodici, te navodi da će neki visokorangirani članovi biti svrgnuti sa funkcija, ali da će Bakingmeska palata izdržati sve nedaće i zadržati suverenitet.

DVA MESECA POSLE MOJE SMRTI POČEĆE TREĆI SVETSKI RAT! Čuveni svetogorski prorok PREMINUO, SVET U PANICI OD NJEGOVOG PREDSKAZANJA!

Kako funkcionišu njena predviđanja?

Ova proročica, koji popularno zovu "Mystic Veg", dolazi do vizija tako što baca u vazduh šparglu, a onda na osnovu kako padne na zemlju, tumači događaje koji će se po njoj desiti u budućnosti.

Rasulo u kraljevskoj porodici je već počelo?

Princ Hari i Megan Markl objavili su pre nekoliko dana da se povlače kao stariji članovi kraljevske porodice, a kako su rekli, plan im je da postanu finansijski nezavisni. Postoji nekoliko načina na koje bi vojvoda i vojvotkinja mogli da zarade novac.

Par planira da vreme provodi u Velikoj Britaniji i Severnoj Americi, a BBC piše da će im to otvoriti mnoštvo prilika.

Ako bi se odrekli kraljevskih titula, to bi im dalo više slobode - ali za sada nema naznake da to žele.

Tagovi: