16.01.2020.

14:35

Foto:

Planeta

DEČAK (13) JE U AUTOBUSU KUPIO KARTU MAJCI S DETETOM, posle nekoliko dana postao je MILIONER!

Ispostavilo se da je majka popularna Instagram blogerka Natalija Mišina. Osim što sama podiže trogodišnjeg dečaka, mlada žena je kolumnista u poznatom modnom časopisu, a na Instagramu ima armiju od više od 600.000 pratilaca.

Tokom novogodišnje praznične nedelje, Mišina, koja živi u Sankt Peterburgu, posetila je roditelje u malom gradu Kamenj na Obu, smeštenom u altajskom regionu. Sela je u autobus, ali je njeno dete toliko počelo da plače, da nije uspela da se izbori s njim i kupi kartu od vozača. Kad je malo smirila sina, otkrila je da joj je lokalni 13-godišnji dečak već kupio kartu.

A post shared by Наташа Мишина (@beautiful.mom) on Jan 8, 2020 at 6:10am PST

Blogerka se zahvalila, a o malom dobrom Samarićaninu nije saznala puno, sem sa se zove Vanja i u koju školu ide. Rekao joj je i da živi sam sa majkom pošto mu je otac umro. Dečak je uskoro izašao iz autobusa, a Mišina je bila rešean da ga pronađe. Zapamtila je ime škole, otišla kod direktora i ubrzo je zakucala na vrata dečakove kuće.

Upoznala je dečakovu majku Tatjanu, koja se ispostavila kao ljubazna i draga žena. Mišina je saznala i da majka i sin žive teško i da je od zbog finansijskih problema i troškova za popravku kuće morao da napusti umetničku školu. 

Podstaknuta dečakovom ljubaznošću i pričom njegove porodice, blogerka je pozvala svoje pratioce da pomognu tako što će direktno da pošalju novac ovoj porodici. Ishod njenog apela pokazao se vrlo impresivnim - više od 1,5 miliona rubalja (25.000 dolara) prikupljeno je za manje od jednog dana. 

A post shared by Наташа Мишина (@beautiful.mom) on Dec 31, 2019 at 4:14am PST

Poplava donacija preplavila je Tatjanu i njenog sina.

"Mama, šta sam učinio? Kupio sam kartu samo za mladu ženu i njeno dete", rekao je Vanja svojoj majci.

Porodica će sada moći da priušti ne samo umetničku školu i popravke kuća - Mama već razmišlja o kupovini malog stana za svog sina i to u gradu Barnaulu ili Novosibirsku.

Tagovi: