21.02.2020.

19:51

Foto:

Planeta

PUTIN ĆE TRAMPU OBEZBEDITI NOVI MANDAT NA ČELU SAD! Demokrate i "duboka država" u paranoji, STRAH OD RUSIJE NEMA GRANICA!

Donald Tramp je oštro odreagovao na pisanje američkih medija - iza kojih stoje Demokratska partija i "duboka država" - da se Rusija "opet meša u predsedničke izbore" da bi pomogla aktuelnom predsedniku SAD.
        
Navodno to čini „kampanjom dezinformacija" .
        
Tramp je na ovo preko svoje stranice na Tviteru odreagovao rečima:
        
- Demokrate su i u Kongresu započele novu  kampanju dezinformacija. Tvrde da Rusija meni daje prednost nad svim (predsedničkim) kandidatima iz Demokratske partije koji ništa ne rade, koji ni posle dve nedelje nisu bili u stanju da prebroje glasove sa svojih prajmeriz u Ajovi".
        
Prvu informaciju da se Rusija "opet meša" i opet "na Trampovoj strani" objavio je antitrampovski dnevni list The New York Times, navodeći da je američka špijunaža obavestila Predstavnički (donji) dom Kongresa SAD da Moskva navodno ponovo pomaže Trampu.

AMERIČKI DRON POLETEO KA AVIONU ŠOJGUA, SRBIJA ODMAH PODIGLA MIGOVE! Bugari otkrili šta se dešavalo na povratku Putinovog zamenika u Rusiju!

Reagujući na ovo, portparol Kremlja, Dmitrij Peskov, nazvao je takve tvrdnje "paranoidnim" i naglasio da "nemaju nikakve veze sa istinom".
        
Tramp je u decembru 2019-te u Vašingtonu razgovarao o sumnjičenjima Rusije da se meša u izbore u SAD sa Sergejom Lavrovom i izjavio da je tom prilikom ponovo upozorio Moskvu na "nedopustivost bilo kakvog mešanja u izbore u SAD" koji će biti održani početkom novembra 2020-te.

Tagovi: