Autor: sputniknews.com

16.03.2020.

09:35

Foto:

Planeta

NATO BRODOVI SE OKREĆU I ODLAZE, POSADE DEZORIJENTISANE! Rusi im u Crnom moru priredili iznenađenje koje NIKAD NEĆE ZABORAVITI!

Izvor u bezbednosnim strukturama ovog regiona rekao je za Sputnjik da smatra da je obavljanje obaveštajnih aktivnosti brodova Alijanse "pokušaj prodora u komunikacione i digitalne mreže".

Najnovija ruska sredstva za elektronsko ratovanje testirana su u uslovima realne borbe. 

- Kao rezultat toga, brodovi NATO-a se okreću i odlaze - istakao je sagovornik agencije.

Kako je objasnio, sredstva za elektronsko ratovanje ne samo što onesposobljavaju izviđačke instrumente, već i obaraju podešavanja navigacionih sistema brodova, zbog čega pokazuju lažne koordinate, a posade su dezorijentisane.

RUSKA FLOTA PRESTRAVILA AMERIKANCE, SADA JE VEĆ OPASNO! Kapitalci Pentagona biće potapani kao od šale, a Britanci imaju poseban razlog za paniku!

Poslednjih godina brodovi NATO-a mnogo češće su počeli da se približavaju granicama Rusije na Crnom moru u okiru plana za borbu protiv "ruske pretnje". Osim toga, strani avioni redovno vrše izviđanja u blizini ruskih granica. Često su primećeni u oblasti Krima i Krasnodarskog kraja, iznad Baltičkog mora i u blizini ruskih baza u Siriji.

Ministarstvo odbrane Rusije više puta je pozivalo američku komandu da prekine takve izviđačke operacije, ali Pentagon odbija da to učini.