21.03.2020.

13:48

Foto:

Planeta

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK DRONA OTKRIO PRAVU MERU PSIHOZE U LONDONU! Stotine ljudi od 5 ujutru okupiraju megamarket KOJI OBEZBEĐUJE POLICIJA!

Red se stvorio još pre 6 ujutru, a kupci su čekali da policija otvori market, pošto privatno obezbeđenje ne može da obuzda panične kupce koji su spremni i da se potuku oko hrane i toalet papira.

Šokantni snimci bespilotnih letelica otkrili su pravu meru panične kupovine ispred Teska u Nju Moldenu. Gigantska "zmija"  primećena je pre 6 sati ujutru, a policija je bila primorana da obzbedi red u u drugim velikim marketima u Londonu.

Neki supermarketi su uveli posebne termine u kojima je zdravstvenim radnicima i starijim osobama dozvoljeno da kupuju bez prisustva drugih građana. To je odlučeno pošto su zabeležene i scene gde mladi guraju starije saugrađane samo da bi se domogli željenih artikala. 

Premijer Boris Džonson razgovaraće danas sa šefovima supermarketa kako bi bile obezbeđene konstantne zalihe, kao i o načinu da se prevlada panična kupovina koja je zahvatila Veliku Britaniju usled pandemije koronavirusa.

BONUS VIDEO: