25.03.2020.

10:38

Foto:

Planeta

POSLE VAPAJA OVE MAJKE SHVATIĆETE DA KARANTIN SPASAVA ŽIVOTE! Njen sin je bio savršeno zdrav, a sada se bori za dah i za život!

Loren Fulbruk (30) iz Vusteršira rekla je kako je njen sin Alfi imao simptome koji su uključivali visoku temperaturu preko 42 stepena, halucinacije i povraćanje.

Očajna majka je na Fejsbuku upozorila sve roditelje da čak i dete, koje nema nikakve zdravstvene probleme, može da dobije Covid-19. Loren je istakla kako se plaši za život sina dok on bespomoćno leži na bolničkom krevetu.

- Pitao me je: "Mama, da li ću ja umreti?" - otkrila je majka.

Ona je na Fejsbuku objavila post u kojem je istakla da "korona virus nije vic".

- Molim vas prestanite to da gurate ispod tepiha i stavljate ne samo svoje živote u opasnost već i sve druge jer želite da idete u pab, restoran ili mislite da vam treba sedam pakovanja od po 24 rolni toalet papira - napisala je ona.

- Morala sam da gledam svog petogodišnjeg sina, koji je imao svu energiju sveta, kako se ne pomera, ne jede, jedva pije ili piški. Temperatura mu ne spada ispod 40 stepeni, a najviša je bila 42,3 i dovela je do povraćanja. Gledala sam ga kako halucinira i plače zbog glavobolje, kako ga odvode u bolnicu i stavljaju u izolaciju, a onda je test pokazao da je pozitivan na korona virus - napisala je majka.

Loren je opisala kao "najgore iskustvo u svom životu" kada je Alfi počeo da pokazuje simptome u ponedeljak, 16. marta.

- Nivo šećera u krvi mu je bio samo 3.7, brzina disanja 18-20, a otkucaji srca 180, znoj je izlazio iz njega, a on je drhtao i borio se za dah - opisala je majka.

Svoju objavu završila je porukom onima koji ignorišu vladine savete da ostanu kod kuće tokom globalne krize.

- Molim vas, samo ostanite unutra još malo, pa šta ako ne možete da radite sve normalne stvari, što ranije svi budu praktikovali socijalnu distance, pre će se sve ovo završiti - poručila je Loren.

Na kraju je dodala kako ovo nije objavila da bi privukla pažnju, već samo želi da svi budu zdravi.

- Molim vas mislite na svoje i zdravlje drugih ljudi - zaključila je majka.

BONUS VIDEO: