06.04.2020.

14:23

Foto:

Planeta

ŠTA SE DEŠAVA SA PREMIJEROM VELIKE BRITANIJE? Boris noć proveo u bolnici, PORTPAROL ODBIO DA ODGOVORI NA NAJVAŽNIJE PITANJE, Britanci strahuju da je njegovo stanje MNOGO OZBILJNIJE NEGO ŠTO SE PRIZNAJE

Iako su iz rezidencije premijera tvrdili da je on u bolnici samo preventivno ipak, prema najnovijim informacijama njegovo stanje se pogoršalo.

Portparol premijera potvrdio je da on ostaje u bolnici i da njegovi simptomi više nisu blagi. On je odbio da kaže da li Džonson ima upalu pluća. Kako je objasnio zabrinutost za njegovo stanje raste jer on posle 10 dana od kada je testom potvrđeno da je zaražen koronom ima temperaturu i uporan kašalj.

Informer

Prema informacijama od jutros Džonson je na terapiji kiseonikom. Portparol je demantovao informacije da je premijer na respiratoru.

Inače, za vikend je potvđeno i da je Džonsonova trudna verenica Keri Simons takođe zaražena koronavirusom. On se oseća dobro i na korak je od ozdravljenja nakon što je, kako je napisala na Tviteru, nedelju dana provela u krevetu.

Sve o koronavirusu možete da pročitate OVDE.

BONUS VIDEO: