24.04.2020.

19:44

Foto:

Planeta

NE VREDI TI DA SE VADIŠ! Tramp JAVNO pozvao na UBISTVO varikinom, SAD TVRDI DA SE ŠALIO

Američki predsednik Donald izjavio je danas da je bio sarkastičan kada je govorio o mogućnosti ubrizgavanja dezinficijenasa u ljudsko telo za lečenje korona virusa, prenosi Rojters.

Tramp je ranije predložio istraživanje neuobičajenih metoda za lečenje korona virusa, među kojma su upotreba ultraljubičastih zraka i ubrizgavanje agenasa za čišćenje u tela pacijenata.

On je to izneo na konferenciji za novinare, nakon što mu je predstavljen izveštaj savetnika za nauku i tehnologiju službe bezbednosti Vilijema Brajana, u kojem se tvrdi da ultraljubičasrii zraci i toplota imaju moćan uticaj na patogene.

"MOŽEMO LI UBRIZGATI SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU U PACIJENTA?" Tramp je mrtav ozbiljan postavio ovo pitanje i ŠOKIRAO SVET! I to nije sve!

U studiji se navodi i da izbeljivač može da uništi virus iz pljuvačke u roku od pet minuta, dok isopropil alkohol može da ga uništi za minut, prenosi Dejli mejl.

Tu ideju već je odbacila medicinska struka, a pulmolog Vin Gupta je na kanalu NBC njuz upozorio javnost da ona može imati fatalne posledice.

Reagovale su i kompanije koje proizvode ova sredstva i apelovale da se nikada ne ubrizgavaju u ljudski organizam ni varikina ni sredstva za dezinfekciju.