24.04.2020.

20:31

Foto:

Planeta

PUTIN NIKAD NIJE PRIČAO OVAKO! SITUACIJA JE DRAMATIČNA, BUDUĆNOST RUSIJE JE U PITANJU! Kriza će biti brutalna, mnogo gora nego 2008!

- Veoma dobro pamtim mere koje je Rusija preduzimala još te 2008. Godine, međutim trenutna situacija je još komplikovanija nego tada - rekao je Putin tokom razgovora sa direktorom ruske korporacije "Kamaz" Sergejom Kogoginom.

- Sve mere koje ste vi sada predložili ne razlikuju se nimalo od mera koje su bile preduzimane u tom periodu - dodao je Putin.

On je rekao da je, iako tih godina ceo svet zahvatila finansijska kriza, virus korona uspeo da onesposovi čitav niz različitih sektora industrije u Rusiji.

KORONA UBILA 464 OSOBE U ITALIJI, ALI TO JE SADA U DRUGOM PLANU! Milione Italijana razbija depresija, mnogi zalažu nakit kako bi pozajmili novac da prežive!

Tokom sastanka sa predstavnicima ruskog automobilskog sektora Putin je rekao da automobilska industrija, kao i građevinarstvo, treba da bude jedna od glavnih grana na kojoj će se bazirati obnova ruske privrede.