25.04.2020.

07:52

Foto:

Planeta

(VIDEO) RUSKI MIGOVI I SUHOJI OHLADILI USIJANE GLAVE AMERIČKIH PILOTA NA PUTU KA BAZI HMEJMIM U SIRIJI! SAD bi i dalje da izigrava svetskog policajca, ali...

Slično mišljenje izneo je vojni ekspert Andrej Koškin o incidentu sa izviđačkim avionom američkog vazduhoplovstva, koji je zbog akcija ruskih pilota bio primoran da obustavi let prema ruskom vojnom objektu.

- Izvinite, zašto je neophodno da se približite našoj bazi? Imate 800 baza širom sveta.  Da li se mi približavamo vašim bazama? Ne - ogorčeno je rekao Koškin.

Istovremeno, stručnjak je uporedio akcije američke vojske sa njihovim starim, opasnim navikama da nekažnjeno napadaju interesne zone drugih zemalja: „Sjedinjene Države žele da nastave sa inicijativom „svetskog policajca" zaduženog za mir: na koju samo oni imaju pravo".

PUTIN NIKAD NIJE PRIČAO OVAKO! SITUACIJA JE DRAMATIČNA, BUDUĆNOSTI RUSIJE JE U PITANJU! Kriza će biti brutalna, mnogo gora nego 2008.!

U tom kontekstu, ekspert je podsetio da su pre toga ruske vazduhoplovne snage morale da pošalju borbeni avion Su-35 kako bi presreo američki avion.

Tada je američka komanda ponovo pokušala da optuži rusku vojsku za "neprofesionalnost" i uložila nove napore da diskredituje rusku vojsku.

NAJPRE JE ISMEVAO RUSIJU I PUTINA, A SADA GA ZBOG STRAHA OD MOSKVE ČUVAJU SPECIJALCI! Evropski političar ne zna šta da radi!

Prema tome, Amerikanci, prema mišljenju stručnjaka, pokušavaju da isprovociraju Rusiju da odustane od korišcěenja kontra-mera protiv američkih obaveštajnih agenata, čije informacije na kraju mogu biti na raspolaganju teroristima preko trecěih lica.

- Na njihovu žalost, imamo dovoljno snage i sredstava da umirimo usijane glave - rezimirao je Koškin, napominjucěi da takve američke "insinuacije" i "spletke u informacionom polju" ne mogu uzdrmati ruski odbrambeni sistem.