07.05.2020.

21:39

Foto:

Planeta

ŠTA REĆI... NEMAČKA NOVINARKA OPTUŽILA BIVŠEG PREDSEDNIKA FRANCUSKE ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE! On ima 94, a ona 37 godina!

Ona ima 37 godina, a u tužbi eks-predsednika Francuske tereti - ni manje ni više - za „seksualno uznemiravanje"!  Dakle, uprkos tome što je 57 godina mlađa!

Tvrdi da se „incident"  2018. godine - „za vreme fotografisanja". Navela je da je zamolila d'Estena da se slika s kamermanom i ton-majstorom i istakla:
        
- Tada mi je stavio ruku na stražnjicu. Nisam uspela da je uklonim.
    
  Nemačka novinarka je takođe otkrila da ju je bivši francuski predsednik - prilikom opraštanja - poljubio u obraz i šapatom joj poželeo „slatke snove".

Ona ni u tužbi ni u onom što je rekla povodom nje - nije objasnila zbog čega je o „incidentu" ćutala bezmalo pune dve godine

 D'Esten je bio na čelu Francuske od 1974. do 1981.  Uzgred, bivša pomoćnica američkog potpredsednika Džoa Bajdena, Tara Rid, optužila ga je za seksualno spopadanje.

Tvrdi da ju je Bajden 1993. godine u jednom od hodnika Kongresa SAD bez dozvole poljubio, dodirivao i „insistirao na intimnoj bliskosti".

TRAMP ZADAO BRUTALAN UDARAC DUBOKOJ DRŽAVI! ŠUT KARTA ZA ENTONIJA FAUČIJA! Kontrolisao je šest predsedika Amerike, a radio za Gejtsa, Tarnera, Rokfelera...

Izjavila je da je bila otpuštena čim je optužila Bajdena za „seksualno nasilje".