08.05.2020.

23:50

Foto:

Planeta

GEJ SKANDAL POTRESAO JAVNOST U AUSTRIJI! Srbin razbio lobanju Iračaninu tokom se*sa

Mladić (22) iz Srbije uhapšen je u Austriji jer je jednom Iračaninu, s kojim je imao seks, flašom razbio glavu!

Srbin se najpre teretio za pokušaj ubistva, ali je na kraju odgovarao samo za "običan" napad i nanošenje povreda, pa se izvukao sa novčanom kaznom od 960 evra!

Hteo više se*sa

Kako su preneli austrijski mediji, Srbin i Iračanin su se upoznali još 8. januara prošle godine preko aplikacije za spajanje homoseksualaca.

- Posle kraćeg dopisivanja dogovorili su se da se nađu u hotelskoj sobi, u kojoj je Iračanin živeo kao izbeglica još od 2016. godine. Njih dvojica su malo popričali u toj sobi, pili su vino, a zatim su imali seks. Kad su završili, Iračanin je hteo da nastave sa seksom, ali je to Srbina naljutilo i posvađali su se - pišu tamošnji portali.

Iračanin je, kako se dalje navodi, ljutito insistirao da još jednom imaju seks, a iznervirani Srbin je u jednom trenutku zgrabio flašu od vina i iz sve snage raspalio po glavi pohotnog partnera.

- Od silovitog udarca, Iračanin je pao, glava je počela da mu krvari i počeo je da doziva u pomoć. Srbin se uspaničio, pa se bacio na njega i počeo da ga davi. Kada je već bi pri izmaku snaga, Iračanin je šutnuo Srbina u međunožje i uspeo je da ga odgurne, a ovaj je zatim pobegao iz sobe. Kad je stigla Hitna pomoć, odmah je Iračanina prevezla u bolnicu, gde mu je konstatovano nagnječenje lobanje, kao i tri centimetra duga posekotina na glavi od udarca flašom - preneli su mediji.

Hteo da vidi kako je biti homoseksualac?!

Prema pisanju austrijskih portala, Srbin je posle hapšenja ispričao policajcima da on nije homoseksualac i da u Srbiji ima devojku sa kojom čeka dete! Na pitanje zašto je onda hteo seks sa Iračaninom, Srbin je rekao da je "bio radoznao".
- Nikad pre toga nisam imao homoseksualno iskustvo. Hteo sam da vidim kako je to, da probam... Radoznao sam - rekao je osuđeni napadač.

Uhapšen u Mađarskoj

Nakon ovog gej obračuna, Srbin je pobegao u Mađarsku, ali je za njim raspisana potraga i on je ubrzo lociran u toj zemlji, gde je priveden. Na osnovu DNK utvrđen mu je identitet i on je u decembru 2019. izručen u Austriju, pod optužbom za pokušaj ubistva, za šta mu je pretila dugogodišnja zatvorska kazna.

- Srbin je na suđenju priznao da je povredio Iračanina, ali je tvrdio da nije hteo da ga ubije. Potom su i veštaci izjavili da nijedna povreda nije bila takva da bi Iračaninu ugrozila život. Na kraju je čak i tužilac konstatovao da je Srbin reagovao u afektu, kao i da je teško otkriti šta se i kako zaista desilo, jer je jedini svedok svega oštećeni Iračanin - preneli su bečki portali.

Porota je zatim jednoglasno odbacila optužbe za pokušaj ubistva, i Srbin je osuđen samo novčano za napad sa nanošenjem povreda. Ova presuda je juče postala pravosnažna. E. I.