09.05.2020.

18:35

Foto:

Planeta

(VIDEO) MOSKVA REŽIRALA BRUTALAN INCIDENT, TEK DA POKAŽE AMERICI S KIM IMA POSLA! Vojska SAD nije mogla da reaguje, "ruski ubica" podmornica PROLETEO IM ISPRED NOSA!

Vojni ekspert izvukao je zaključke iz snimka ruskog IL-38 koji je leteo u blizini američkog nosača aviona Džordž Vašington.

Pojava video snimka na YouTube kanalu Fighterbomber, na kojem možete videti prolazak ruskog protivpodmorničkog aviona IL-38 u blizini američkog nosača aviona Džordž Vašington, nije prošla nezapaženo od strane ruskih vojnih stručnjaka.

Tako je vojni ekspert Andrej Koškin primetio da ruski piloti IL-38 svojim postupcima nisu samo pokazali „vrhunsku veštinu", vecě su zapravo bili „ispred nosa" američke komande nosača aviona, demonstrirajucěi sposobnost da se približe i unište ga ako je potrebno.

SRBIJO, IZVINI, ALI... ŠOK OBJAŠNJENJE STIGLO IZ SKOPLJA! Evo šta se krije iza FAŠISTIČKE POŠTANSKE MARKICE!

- Posada je veoma hrabra i visoko obučena, njene akcije su dovele do toga da američka vojska nije mogla odmah da se suprotstavi, jer su nas primetili tek na udaljenosti od samo 30 km - prokomentarisao je ekspert izuzetan performans i veštinu posade IL -38.

Takođe je naglasio da bi u stvarnim borbenim operacijama američki piloti bili u ozbiljnoj opasnosti: "Mogao bi da napadne nosač aviona, pa čak i da ga uništi, ako je potrebno".

Stručnjak je napomenuo da se Sjedinjene Države pozicioniraju kao velika pomorska sila sa ogromnom i modernom flotom, čija se mocě zasniva na velikom broju nosača aviona.

HRVATSKA TESLA LOGIKA! HRVATI SU, ZNAČI, I VOJVODA MOMČILO ĐUJIĆ I SIMO DUBAJIĆ... I oni su rođeni u "lijepoj njihovoj", ali za njih se nešto ne otimaju!

Međutim, u ovoj situaciji, prema Koškinu, šef vojnog odeljenja Ruske Federacije Sergej Šojgu uspeo je da pomoću hrabrih pilota IL-38 prenese Amerikancima dvosmislenu poruku da „se mora obratiti pažnja na Rusiju".