14.05.2020.

15:13

Foto:

Planeta

TINEJDŽERKA SE PROBUDILA I USRED NOĆI UGLEDALA MUŠKARCA PORED KREVETA! Šunjao se po sobama, pobegao pre dolaska policije (VIDEO)

- Kad sam otvorila oči, imala sam osećaj kao da se radi o sceni u filmu. Uplašilo me to, činjenica da neko stoji nad tobom i gleda te dok spavaš, a toga nisi svestan - ispričala je Anijah Robinson (15) iz Vičite u saveznoj državi Kansas za lokalnu stanicu KAKE.com.

U petak oko 2.30 ujutro, neko je provalio u njenu kuću. Na kameri se vidi kako provalnik stoji iznad usnule tinejdžerke. Pre toga se šuljao po kući i bio je i u drugim sobama. Ništa nije ukrao.

- Uletela mi je u sobu, plakala je i vrištala: 'Mama, mama, neko je u kući'- ispričala je majka Endžel koja je odmah potrčala po dvogodišnju ćerku u drugu sobu.

Sve tri zatvorile su se u sobu. Endžel je potom nazvala svoju majku Karol Robinson, Anijahinu baku.

- Rekla mi je: 'Mama, neko nam je u kući'. Pitala sam je: 'Sad, ovog trena?'. Rekla sam da odmah dolazim. Nikakvo oružje mi nije trebalo, samo sam razmišljala da će neko dobiti dobre batine" -ispričala je Karol.

Provalnik je pobegao pre njenog dolaska, kao i pre policije.

- Što je još strašnije, ništa nije ukrao. Ne znamo zašto je bio u kući - dodala je Endžel, koja se nada da će policija uz pomoć video snimka pronaći provalnika.