20.05.2020.

09:28

Foto:

Planeta

OVAJ SNIMAK JE DOKAZ! Olimpijske igre u Londonu pre 8 godina NAJAVILE KORONU! Da li su hteli da nam PROGRAMIRAJU SVEST ZA ONO ŠTO NAS ČEKA?!

Segment otvaranja podseća na ono što se danas dešava - više od 300 bolničkih kreveta u hali, tu su i medicinske sestre koje igraju, ali i - čudovišta

Sablasno

Čitava ceremonija deluje kao kovid bolnica, pa mnogi misle da je to bilo programiranje svesti.

Naime, deo "predstave" neprijatno podseća na ono što se upravo dešava - pandemiju. Sve se može pogledati na "Jutjubu", a segment počinje prizorom koje neke podseća upravo na sliku "popularnog" virusa, a zatim se ocrtava reč "GOSH" (bog), koja se preobražava u "NTH" (Britanska zdravstvena služba, osnovana u Londonu 1948). To je i bio cilj predstave - da promoviše zdravstvo, a posebno brigu za najmlađe, odnosno bolnicu "Grit ormond strit", u kojoj se leče deca.

Informer

Međutim, prizor je prilično bizaran, jer već u sledećoj sceni shvatate da je logo bolnice - dete sa osmehom i suzama - zapravo sastavljen od bolničkih kreveta. Da ne znamo o čemu se radi, pomislili bismo da je u pitanju neka od privremenih bolnica kakve se formiraju u halama širom sveta.

Deca leže u krevetima, a medicinske sestre i lekari igraju oko njih (baš na onaj način na koji danas "razbijaju muku"). Učestvovalo je 600 plesača, svi zaposleni u NTH, i 1200 volontera iz britanskih bolnica, koji su izveli "igrokaz" zajedno sa decom i - 320 bolničkih kreveta. Mališani zajedno sa medicinskim sestrama čitaju knjige, a onda se pojavljuju strašna stvorenja iz engleskih bajki,poput, Kapetan Kuk, Zlica od Opaka, i crna čudovišta. Glavni "zlikovac" je tu, nadnet nad uplašenom decom.

Informer

Za to vreme "medicinari" prave pokrete poput robotskih, sve dok u jednom trenutku ne odluče da oteraju stvorenja. Na kraju se pojavljuju 32 žene koje su glumile Meri Popins, naravno, sa kišobranima, i sve postaje - lep kraj zastrašujuće bajke. Deca skaču po jarko osvetljenim krevetima - trambolinama, a u finišu se pojavljuje bleda, džinovska glava bebe u središtu londonske Arene.

Informer

Neki tvrde da je ceremonija zapravo bila u službi takozvanog prediktivnog programiranja - navikavanja podsvesti na ono što će tek doći i upozoravaju na loše namere organizatora i kreatora događaja. Mi ne znamo da li je to tačno, ali - zaista deluje sablasno.

Pritom, jedan od stadiona napravljen za OI u Londonu neodoljivo podseća na zaštitnu masku, zar ne? Slučajno?

Informer