22.05.2020.

07:32

Foto:

Planeta

U STRAHU SU VELIKE OČI! Da bi zaštitili kupce, u jednom tržnom centru napravili lift kakav još nije viđen!

Kupci na trgu Sikon u Bangkoku bili su iznenadeni i zbunjeni kada su posle skoro tri meseca došli ponovo u šoping mol i videli pedale ispred liftova, ali i u kabini, a kada su shavatili cemu one službe bili su zadovoljni odlukom menadžmenta jer više nije bilo potrebe da dodiruju rukama bilo šta u liftu.

AKO LIFT KRENE DA PADA - ovo NIKAKO NE SMETE da uradite! Postoji samo JEDAN NAČIN kako da PREŽIVITE!

- Sada nogom možemo da pozovemo lift, a kada udemo pritiskom na jednu od devet pedala biramo sprat na koji idemo - rekli su oduševljeni žitelji glavnog grada Tajlanda, gde su tržni centri i robne kuće otovorene pre šest dana.

Prote Sosotikul, potpredsednik kompanije Sikon development, koja je vlasnik mola kaže da su pedale mnogim ljudima pomogle da budu opušteniji i da ne misle da moraju da pritiskaju dugmad koju su svi već ispipali.

UĐITE U LIFT BEZ STRAHA OD KORONE! Iako je leglo virusa, ovaj trik vam može pomoći! (Video)

Odluka o otvaranju molova usledila je nakon više od dva i po meseca od zatvaranja, u okviru druge faze relaksacije mera jer je broj novih slučajeva koronavirusa smanjen.

Na Tajlandu, zemlji koja ima 65 miliona stanovnika evidentirano je 3.039 pozitivnih slucajeva i 56 izgubljenih života. U sredu je registrovan jedan novooboleli.