27.05.2020.

21:23

Foto:

Planeta

MARINCI NALETELI NA ASADOVU VOJSKU, PA DOBILI PO NOSU! Ameri krenuli ka provinciji Al-Hasaka i PONIŽENI KAO NIKAD OD SADA!

Prema izveštajima sa lica mesta, SAA je zaustavila američki konvoj koji je krenuo ka selu Al-Dardara.

Amerikanci su zatražili da SAA otvori put i da im omogući nesmetani prolaz, ali su Asadove snage sve to odbile.

Posle nekoliko sati napetosti, koja je kako prenose očevici, vladala između dve strane, Amerikanci su se vratili odakle su došli.

Ovo je drugi incident u poslednjih deset dana između SAA i američke vojske na severoistoku Sirije. Međutim, i ovog puta sve je prošlo bez sukoba iako je vladala velika napetost.

TRAMP: SVE VREME SE BORIM PROTIV "DUBOKE DRŽAVE", TO JE GRUPA VEOMA ZLOBNIH LJUDI: Svi smo njihove žrtve, sve ove godine su nas maltretirali!

Američka vojska, koja je bez dozvole vlade u Damasku, okupirala deo Sirije često se suočava sa incidentima. Amerikance često lokalni meštani blokiraju u nameri da se slobodno šetaju Sirijom.

POLICIJA EU NA GRANICI SRBIJE I CRNE GORE! Sećate li se, nekad smo bili jedna zemlja i jedan narod, a sad će "KURTA I MURTA" DA PAZE NA NAS!

Iako su obećali da će se povući iz Sirije, to još nisu učinili, pošto im je opravdanje da čuvaju bogata naftna polja od džihadista.