18.06.2020.

16:06

Foto:

Planeta

BOLTONOVA KNJIGA NIJE JEDINI TRAMPOV PROBLEM! I rođaka predsednika SAD se latila pera, TVRDI DA ĆE OTKRITI SVE NJEGOVE MRAČNE TAJNE!

Strani mediji navode da će Tramp tužiti  Meri L. Tramp kako bi je sprečio da objavi knjigu za koju je najavila da će otkriti sve njegove prljave tajne. Između ostalog, Meri L. Tramp u knjizi piše kako je Donald Tramp ismejavao svog oca poslednih šest godina njegovog života, dok ga je uništavala Alchajmerova bolest.

Osim toga, Meri L. Tramp u knjizi navodno priznaje da je upravo ona bila izvor Njujork Tajmsa za seriju njihovih tekstova o Trampovim finansijskim aferama.

Ona je inače ćerka Trampovog starijeg brata, a ona i njen brat ostali bez značajnog dela nasledstva, koji su trebali da dobiju od svog dede. Najveći deo dobili su Tramp i njegova deca, a Meri L. Tramp se zbog osporavanja testamenta više godina vukla po sudovima sa svojim stricem.

BOLTONOVI MEMOARI PODIGLI PRAŠINU: Tramp od Sija tražio pomoć za pobedu na izborima!

Testamentom su Meri i njen brat Fred ostali bez zdravstvenog osiguranja, koje je bilo ključno za Freda, koji je imao sina s cerebralnom paralizom, čije je lečenje bilo jako skupo. Taj su spor na kraju rešili, ali nikada nije objavljeno pod kojim uslovima.

Tramp je već angažovao advokate, koji će navodno za početak poslati pismeno upozorenje rođaki, a on kao jedan od argumenata navodi činjenicu da su 2001. godine sklopili sporazum da nikada u javnosti neće govoriti o porodici. Ugovor su sklopili nakon dogovora oko spornog testamenta Trampovog oca, odnosno Merinog dede.