29.06.2020.

10:26

Foto:

Planeta

CILJ JE UNIŠTITI ID I NAJURITI AMERE IZ SIRIJE, VELIKI DIL DAMASKA I IRANA! Počinje velika akcija, sada bi mogao početi i veliki rat?!

Al-Asfari je rekao u nedelju da poseta zapovednika iranskih snaga Kuds-a Ismaila Ganija sirijskom gradu Albukamalu ukazuje na dolazak nove eskalacije.

Al-Asfari je rekao da je „poseta komandanta snaga Kudsa Siriji došla na zahtev Teherana", napominjući da je Damask pristao da primi iranskog komandanta.

Sirijski stručnjak je nastavio: „Poseta iranskog zapovednika snaga Kudsa Siriji izraz je iranske podrške Siriji u njenom ratu protiv terorističke organizacije ID (Islamska Država), koja je slomila leđa na sirijskim teritorijama, uprkos podršci Amerike i Izraela. "

Al-Asfari je istakao da su odmah nakon posete izraelske vazduhoplovne snage brzo bombardovale mesta koja pripadaju Sirijskoj arapskoj vojsci (SAA) u Deir el Zoru.

(ŠOK VIDEO) DELEGACIJA UN ORGIJA U SLUŽBENOM VOZILU, žena u crvenoj haljini zaskočila muškarca, ostali nemo posmatraju...

Iranski mediji u subotu naveče objavili su sliku iranskog zapovednika tokom njegove posete sirijskom gradu Albukamalu.

- Na osnovu činjenice da SAD i cionistički (jevrejski) entitet stoje iza ID-a, moguće je sa sigurnošću reći da njihove zavere nisu gotove - rekao je Gani, a prenosi Iranska novinska agencija Tasnim.

Gani je potvrdio da će „završiti marš mučenika i generala Kasema Solejmanija".

VREMENA NEMA MNOGO, MOSKVA MORA DA PRELOMI! LASERI ILI S-500? Čime Rusija može da se suprotstavi američkim super raketama?!

Zapovednik iranskih snaga Kuds naglasio je da smo „mi ljubitelji borbe i naš moral je razlog za neuspeh Amerike i Izraela i uklanjanje ostataka Islmakse Države.