02.07.2020.

18:48

Foto:

Planeta

PUTIN GURNO PRST U OKO NOVOM SVETSKOM PORETKU - Kaljingrad i Kurili su neotuđiv deo Rusije, BRAK MOŽE BITI SAMO IZMEĐU MUŠKARCA I ŽENE - TAČKA!

Rusija je dobila faktički novi Ustav u kojem se naglašava: preci su nam ostavili „ideale i veru Boga".

Rusija je izmenjenim osnovnim zakonom Rusima priznala status državnotvornog naroda koji je u sastavu njenog mnogonacionalnog saveza ravnopravnih naroda.

Rusija je ustavnom normom zabranila svako otuđivanje svoje teritorije, pa Japan može da zaboravi na četiri južna Kurilska ostrva, a Nemačka na Kalinjingrad.

Rusija sada ima Ustav u kojem je brak definisan samo kao savez muškarca i žene.

Rusija je ustavno uzdigla decu i brigu o deci i porodici u vrhunski prioritet državne politike.

BRISELU JE SAD "OK" DA SE RUSIJA UKLJUČI U DIJALOG BEOGRADA I PRIŠTINE! Ima li ovo veze sa sukobom SAD I EU oko rešenja za KIM?!

Rusija je ustavnom normom azbranila svim svojim zvaničnicima - od šefa države i ministara do poslednjeg sudije i tužioca - da imaju dvojno državljanstvo, stalni boravak u bilo kojoj drugoj državi i račune i dragocenosti u stranim bankama.

Centralna izborna komisija RF objavila je na osnovu 90 odsto prebrojanih glasova na ustavnom referendumu da je izlaznost bila 64,99 odsto, a da se za ustavne promene izjasnilo 77,93 odsto.

ŠTA SAD, TRAMP NAREDIO NOVI SASTANAK BEOGRADA I PRIŠTINE! Šiptari u panici, koga poslati sa Hotijem u Belu kuću, Veselji i Tači ne mogu, a Srbija je nikad jača...

Moskva je promenjeni ustav podržala sa 65,9 odsto.

Jedan od razloga ovakvog ishoda ustavnog referenduma je i to što je izmenjenim najvišim zakonom RF omogućila Vladimiru Putinu da se 2024-te ponovo kandiduje za šefa države.

Većini u Rusiji je, očigledno, jasno da je zemlja sa Putinom u sigurnim rukama i na dobrom putu.