09.07.2020.

13:33

Foto:

Planeta

UMALO FIZIČKI OBRAČUN NA VRATIMA SO BUDVA! Milove gorile ne dozvoljavaju odbornicima da uđu, policija samo nemo posmatra! (VIDEO)

Došlo je do komešanja, a potom je u nameri da uđe i ode u skupštinsku službu sprečen i Krsto Radović, koga je odbornička većina smenila 11. juna sa funkcije predsednika Skupštine opštine.

Pripadnici privatnog obezbeđenja praveći živi zid telima sprečili su da u Opštinu uđu i odbornici Mijomir Pejović (Demokrate), Đorđije Vujović (DF), kao i Marko Marković i Nikola Jovanović koji su voljom odbornika DPS, SD, Crnogorske i Stevana Džakovića smienjeni sa mesta potpredsednika Opštine i šefa kabineta predsednika.

Nakon što policija nije sklonila privatno obezbeđenje i omogući mu ulazak u Skupštinu, Dimić je Opštinu uporedio sa kućom Zemunskog klana u Šilerovoj.

- Mi je nećemo srušiti, ali ćemo kriminalce iz nje isterati - kazao je Dimić i zatražio od policije da ona kaže da li se odbornicima ne dozvoljava ulazak.

On je kazao da nije nasilan i da samo želi u skladu sa zakonskim propisima da preda papire u skupštinsku službu.

Mijomir Pejović je tada zapitao policijskog starešinu šta onda kordon policije radi na ulazu u Opštinu, ako je privatno obezbeđenje ono koje sprečava ulazak.