25.07.2020.

12:18

Foto:

Planeta

NAJBOLJI PRIJATELJI '92. OBEĆALI DA ĆE BRATSKI PODELITI LUTRIJU, AKO IKADA DOBIJU! Sada se jednom od njih sreća osmehnula...

Sada je došao taj čas! Prošlo je 28 godina i sreća se osmehnula Tomu. Džo je ostao zapanjen, dobio je poziv i njegov prijatelj izgovorio je "22 miliona dolara", to je suma koju je dobio na lutriji i koju će, naravno, podeliti.

Usledilo je čuveno slikanje sa gigantskim čekom, a na njemu je pisalo 22 miliona.

Sindi Polzin, direktorka Lutrije u Viskonsinu, čestitala je dobitnicima na tome što su dočekali svoj "srećan dan" i izjavila da je presrećna zbog njih.

"Čestitamo Tomu, Džou i njihovim porodicama. Moć prijateljstva i dogovor od pre 30 godina su se isplatili. Vrlo mi je drago zbog njih. Došao je i taj srećni dan", rekla je Polzin.

Ipak, neće svako baš dobiti po 11 miliona. Prijatelji su odlučili da prihvate keš opciju, što je oko 16,7 miliona dolara, a nakon što plate federalni i državni porez, svako od njih dobiće po 5,7 miliona.

Džo je u penziji, a sada će mu se pridružiti i Tom. Planiraju da lepo provedu porodične dane u penziji, a za to će im ova suma biti zasigurno dovoljna.

Šansa da neko osvoji Pauerbol je jedan prema 292 miliona. Dobitni tiket koštao je 2 dolara.