20.08.2020.

16:59

Foto:

Planeta

OD KONTROVERZNOG SAVETNIKA DO ČOVEKA KOJI JE "IZGUBIO RAZUM"! Evo ko je UHAPŠENI STIV BENON I KAKO SE ODVIJAO NJEGOV ODNOS SA TRAMPOM!

Benon je oduvek bio poznat kao krajnje desničarski populista. Njegovo prisustvo u Trampovom timu od samog početka izazvalo je ogromne kontroverze.

On je bio šef Trampove kampanje u poslednja tri meseca predsedničkih izbora. Posle Trampove pobede, postao je glavni strateg Bele kuće, na toj funkciji je ostao sedam meseci, a onda je dobio otkaz. 

Informer

Iako je njegova reputacija u administracije bila značajna, vrlo brzo je došlo do sukoba sa ostalim saradnicima. Što je dovelo do njegove smene.

UHAPŠEN POLITIČKI OTAC DONALDA TRAMPA! Osumnjičen za MILIONSKU MALVERZACIJU!

Početkom 2018. godine izdao je knjigu "Fire and Fury" u kojoj je Donalda Trampa mlađeg optužio za izdaju zbog susreta zbog susreta zbog ruskom advokatinjom za vreme kampanje.

Donald Tramp je jednom prilikom za Benona rekao da je izgubio razum.

Informer

- Stiv Benon nema ništa sa mnom niti sa mojim predsedništvom. Kada je smenjen, ne samo što je izgubio posao, već je izgubio i razum. Stiv ne predstavlja moju bazu – on je tu samo radi sebe samog -  kazao je on.

Benon je bio optužen za antisemitizam od strane jedne od svoje tri supruge.