10.10.2020.

09:02

Foto:

Planeta

KUPATILO JE BILO KAO KLANICA! Hrvat u Nemačkoj ubio brata mačetom, isplivali ŠOKANTNI DETALJI!

Kako piše Ziddojče cajtung, dvojica braće su se posvađala u sredu uveče, a oko četiri ujutru jedan od komšija pozvao je policiju i hitnu pomoć. Oni su u kupatilu stambene zgrade pronašli mrtvog 33-godišnjaka.

"Kupatilo je izgledalo kao klanica", izjavio je za nemački Bild jedan policajac.

Prema pisanju minhenskog lista Ziddojče cajtug, dvojica braće živela su zajedno, a istražitelji pretpostavljaju da je došlo do svađe između njih dvojice i sestre tokom koje je mlađi brat velikim nožem naneo smrtonosne povrede starijem.

Prema izjavama komšija koji žive u ovoj inače mirnoj četvrti, braća su se često svađala otkako im je otac nedavno preminuo. Obojica su bila zaposlena u obližnjoj trgovini. 

Inače, mlađi brat je u sredu slavio rođendan. Jedan prijatelj je ispričao da su te večeri pili puno alkohola. Dodao je i da su se braća često tukla i da su u stanu imali čitav arsenal oružja, od sablji do starih sačmarica.

Jedan komšija je ispričao kako je mlađi brat bio razumniji i pazio je na oca kada on više nije mogao da radi kao vozač autobusa.

"To je vrlo tragično. Obojicu sam video juče i pozdravili smo se na ulici, sve je bilo potpuno normalno", rekao je komšija.