23.10.2020.

13:35

Foto:

Planeta

KAD PUTIN PORUČI DA ĆE TI DOĆI NA SAHRANU! Nikad brutalnija poruka NEPRIJATELJIMA RUSIJE... Neka se zapitaju svi koji priželjkuju TIHO GUŠENJE Ruske Federacije!

Ruski šef države je u svom stilu rekao sledeće: „Želim da kažem onima koji još uvek čekaju postepeno nestajanje Rusije: u tom slučaju brine nas samo jedno - kako se ne prehladiti na vašoj sahrani?"

„Da li je ova ekskluzivnost neophodna za same Sjedinjene Države?“, retorički je pitao Putin, dodajući da Kina jača i da Nemačka ide istim putem.

"Istovremeno, neke međunarodne organizacije postaju taoci sebičnih interesa određenih zemalja“, rekao je Vladimir Putin.

Ruski predsednik dodao je da je ponosan na Rusiju i njene građane koji su bili spremni da učine sve što je moguće da bi pomogli jedni drugima tokom teškog perioda pandemije virusa Kovid-19.

"Tokom najtežih trenutaka pandemije osećao sam se i, iskreno govoreći, i dalje se ponosim Rusijom, našim građanima i njihovom spremnošću da učine sve što je moguće jedni za druge, i, naravno, pre svega, našim lekarima, medicinske sestre i bolničari - svih, bez ikakvih izuzetaka, koji su stubovi našeg zdravstvenog sistema", rekao je Putin.