15.11.2020.

11:29

Foto:

Planeta

BAJDENOVE PRISTALICE POKRENULE TALAS NASILJA! Brutalni napadi u Vašingtonu na sve koji ne misle kao oni zgrozili svet! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

U Vašingtonu je došlo do sukoba između Trampovih i Bajdenovih pristalica tokom održavanja "Milion MAGA Marša“.

Predsednik Tramp se pojavio dok su se njegove pristalice okupljale u Vašingtonu na skupu ponovnog brojanja glasova, gde su pro i anti-Trampove frakcije razmenile i fizičke okršaje i napade na ulicama Vašingtona.

Brutalne scene nasilja zabeležila je i kamera, Bajdenove pristalice napale su devojku samo zato jer podržava Trampa, polivajući je vodom, a u jednom trenutku je dobila i udarac predmetom koji liči na palicu.

Na izmišljenom "Crni životi važni" trgu napadnuta je porodica koja je mirno šetala od strane ove, po ponašanju fašističke grupe, samo zato jer su nosili obeležja podrške donaldu Trampu. Brutalnim napadom je povređeno i dete, ali je policija odmah reagovala i sprečila teži incident.

U seriji brutalnih napada se izdvojio i jedan u kojem je maskirani Bajdenov obožavalac, sa transparentom na kojem piše "Tramp i Pens napolje!", kukavički, s leđa, nokautirao čoveka koji je prolazio.

Fašistima je na meti bio i restoran u trampovoj zgradi, pa su tokom "šetnje" na ljude bacali predmete i pirotehnička sredstva.

Služba nacionalnog parka izdala je dozvolu u petak grupi do 10.000 ljudi da održe skup pod parolom "Milion MAGA Marš" i "Zaustavite gvožđe".

Na trgu može da stane oko 13.000 ljudi, ali je više od 300.000 Trampovih pristalica stiglo noseći transparente "Stop krađi".