26.11.2020.

11:33

Foto:

Planeta

PUTIN SA ČISTAČICOM NAVODNO IMA VANBRAČNU ĆERKU! Sa Svetlanom bio u vezi nekoliko godina, sada je ona milionerka?!

Kako navodi britanski tabloid Dejli mejl, pozivajući se ruski sajt Proekt, Putinova ćerka ima 17 godina i zove se Jelisaveta Vladimirovna. Ona je, navodNo, plod višegodišnje ljubavne romanse Putina i Svetlane Krivonogi.

Izvori ruskog sajta navode da su Putin i Svetlana započeli vezu devedesetih, dok je ona bila spremačica, a on oženjeni šef FSB-a, pre nego što su se razišli negde početkom 2000-ih, nakon što se Jelisaveta rodila.

Podaci sugerišu da je Svetlana rođena u Sankt Peterburgu 1975. godine. Tokom kasnih 90-ih radila je kao spremačica u prodavnici u blizini svoje kuće, dok je studirala na Univerzitetu za ekonomiju i finansije, na Odeljenju za međunarodne ekonomske odnose. Diplomirala je 2000. godine, a ubrzo potom se sa majkom iz stana preselila u novo prebivalište na elitnom Kamenom ostrvu kod Sankt Peterburga. 

Otprilike u isto vreme smatra se da je postala vlasnica vrednih deonica, posebno onih u Banci Rusije. Tri godine kasnije, Svetlana je rodila ćerku Jelisavetu - koja nema oca navedenog u svom rodnom listu, navodi sajt Proekt. 

Dva izvora bliska Svetlani rekla su da je Putin bio njen misteriozni dobrotvor i da je njihova veza započela krajem devedesetih, a završila se sredinom 2000-ih, po rođenju Jelisavete.

Svetlana sada uživa u svojoj kući u Sankt Peterburgu, kao i na imanjima u Sočiju i Moskvi, čija se ukupna vrednost procenjuje na 11 miliona dolara. Takođe se smatra da je vlasnik većinskog udela u još nekoliko velikih kompanija. Prema Proektu, ćerka Jelisaveta koristi lažno prezime i pod tim imenom ima nekoliko profila na društvenim mrežama.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov negirao je tvrdnje o bilo kakvoj povezanosti Svetlane Krivonogi i njena ćerke sa Putinom.

Podsetimo, Putin je bio oženjen suprugom Ljudmilom Aleksandrovnom Očeretnajom od 1983. do razvoda 2013. godine, a smatra se da par ima dve ćerke. Jedna je plesačica Katerina Tihonova, a druga doktorka Marija Voroncova. Podarile su mu i unuke. Međutim, Putin nikada nije javno obelodanio identitet svojih ćerki.

Sada se smatra da je u vezi sa bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (37) sa kojom, navodno, ima dvoje dece.