05.12.2020.

08:48

Foto:

Planeta

AMERIKA POKRENULA JUGOSLOVENSKI SCENARIO ZA RUSIJU! Puč protiv Putina je uvod u haos... Ekspert izneo dramatične detalje strategije "trojanskog konja"!

- Krajem prošle godine, Sjedinjene Države usvojile su strategiju "trojanskog konja". To podrazumeva da sve treba da gori na našim granicama, tako da razmišljamo o bezbednosti na našoj teritoriji ili susednim granicama, a ne da razmišljamo o onome što se dešava u svetu. Ovo je prvi cilj. Drugi je da nas upropasti u trci u naoružanju, kao što se dogodilo sa SSSR-om, i zbog toga destabilizuje unutrašnju situaciju do revolucionarne, kako bi ljudi izašli na ulice i dogodio se puč - objasnio je ekspert, prenosi FAN.

Prema strategiji, veći deo ruske vojske trebalo bi da bude neutralisan kao što je bio 1991. da ne bi sledili naređenja rukovodstva.

- Vojska dobija naređenje da izvrši neke akcije, ona ih ne izvršava i ostaje na mestu. Mali deo vojske koji izađe da izvrši naređenje je uništen. Neutrališu ih avioni F35, F-22, hipersonično oružje. I tako se odvija stvarna promena moći - opisao je scenario Jurij Knutov.

Informer

Jurij Knutov

Nakon toga, prema ekspertu, nuklearno oružje bi bilo povučeno iz Rusije i usledila bi podela zemlje po jugoslovenskom scenariju.