26.12.2020.

13:26

Foto:

Planeta

DF JE POBEDIO I IZABRAO VLADU, A KAKO KRIVOKAPIĆ VRAĆA?! Mandić upozorio da ključni problem NIJE REŠEN!

Mandić je rekao da smatra da Vlada koju podržavaju, a u kojoj ne učestvuju, treba da učini sve što se obećalo narodu Crne Gore.

„A obećali smo da ćemo napraviti radikalni raskid sa vlašću Mila Đukanovića, da ćemo u spoljnoj politici popraviti odnose i to prvenstveno sa Srbijom, koji se nalaze na najnižem nivou u istoriji, i da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da se zaustavi diskriminaija nad srpskom zajednicom ovde“, rekao je Mandić.

Kako kaže, registruju da Vlada nije napravila nikakav raskid sa Milovom, i dodaje da se vidi da je to zapravo vlada kontinuiteta.

„Verovali smo da će prva odluka ove vlade biti da se ljudi poput Milivoja Katnića, simbola rušenja ljudskih prava i sloboda, čoveka koji je počinio čitav niz krivičnih dela, biti uklonjeni sa mesta sa kojih nanose štetu. Očigledno su i oni podigli glave, uočili su da se prema njima ima snishodljivi odnos, umesto drugačijeg stava“, rekao je Mandić.

Ističe da sada ispada i da sva ova dela poručuju da će nastaviti i dalje diskriminaciju kao što su radili do sada.

„Demokratski front je pobedio na izborima i izabrao je ovu vladu. Daćemo i najveći broj glasova i presudni smo politički faktor u smenjivanju režima Mila Đukanovića i samo tražimo da se poštuju i ispune politička obećanja“, rekao je Mandić.