30.12.2020.

19:48

Foto:

Planeta

TEK TREBA DA SE UTVRDI KONAČAN BROJ RANJENIH I PREMINULIH! Teroristi ubili 25 ljudi, nekollko sati ranije napravili i sačekušu za Ruse!

Putnički autobus na ruti između Deir ez-Zora i Palmire, napadnut je od strane terorista, što je rezultiralo smrcěu najmanje 25 ljudi, javila je sirijska državna novinska agencija SANA.

Podsetimo, nekoliko sari ranije u sirijskom Idlibu pucano je na oklopni transporter ruske vojne policije, a tri vojnika zadobila su lakše povrede, saopštio je na brifingu zamenik načelnika ruskog Centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji kontraadmiral Vjačeslav Sitnjik.

RUSI NAPRAVILI ZEVSA, ATOMSKI RAKETNI TEGLJAČ, KOJI ĆE SVEMIRSKE MODULE I BRODOVE VUĆI PREMA MARSU! Osvajanje 'crvene planete' sad je realnost!

Na oklopni transporter ruske vojne policije BTR-82A pucano je iz vatrenog oružja sa teritorije pod kontrolom proturskih banditskih formacija. Ranjeni su hitno evakuisani u vojnu bolnicu, gde im je pružena neophodna medicinska pomoć.

Komanda ruskih snaga u Siriji zajedno sa turskom vojskom i vlastima Sirije radi na identifikaciji militanata umešanih u napad.