06.01.2021.

23:37

Foto:

Planeta

SAMO DA NE BUDE POTOKA KRVI! AMERIKA PRED SATIMA ODLUKE! Svi strepe, šta će se desiti kad i ako KRENE HAPŠENJE ONIH KOJI SU UPALI U KAPITOL?!

- Moraju da uspostave perimetar - rekao je Ramsi, gostujući na CNN-u dok je nepoznati broj pojedinaca nastavio da okupira američki Kapitol nekoliko sati nakon što su u njega ušle Trampove pristalice.

Podsetimo, Tramp je poslao nacionalnu gardu u Vašington kako bi povratio zgradu Kapitola koju su zauzele njegove pristalice.

Svi se plaše najgoreg scenarija i potoka krvi, kad i ako krene hapšenje onih koji su upali u Kongres?! 

S druge strane sve je više zahteva da se pohapse ljudi koji su "oskrnavili stub američke demokratije"!  

/UŽIVO/ AMERIKA NA IVICI GRAĐANSKOG RATA! Tramp šalje Nacionalnu gardu na Kapitol! Osoblje Bele kuće od njega zatražilo DA OKONČA OPSADU!

- Bilo ko u toj zgradi ... sada bi trebao biti u lisicama. Moraju da ih zaključaju ... ali prvo moraju da steknu kontrolu u Kapitolu, a trenutno je nemaju - rekao je Ramsi

Zašto vlasti do sada nisu mogle da obezbede kompleks američkog Kapitola, Ramsi je poručio da zvaničnici možda pripremaju koordiniranu operaciju.

SVET NA NOGAMA ZBOG DOGAĐAJA U AMERICI! Jedna rečenica dominira, ŠOK I NEVERICA! Trampove pristalice nazivaju "NASILNOM RULJOM"!

- Možda se negde okupljaju pokušavajući da sastave svoj plan borbe i dogovore način na koji će to realizovati - rekao je Ramsi, koji je skoro deset godina vodio Metropolitan policijsku upravu okruga Kolumbija.

- Moraju ih izvesti ih iz zgrade i to moraju da počnu što pre mogu - jasan je on!