12.01.2021.

10:54

Foto:

Planeta

KO JE TRAMPOV "ČOVEK-BIZON" KOJI JE UPAO U KONGRES? Otkriveno zašto je nosio rogove i čime se stvarno bavi! /VIDEO/

Mediji su ga prozvali "čovek-bizon" a Ejndžel je vrlo brzo dospeo i u zatvor, jer ga je policija lako identifikovala. Sem što je Trampov simpatizer, Ejndžel je i član pokreta QAnon, koji promoviše mnoge teorije zavere.

"Čovek-bizon" se i ranije u javnosti pojavljivao upadljivo maskiran, a verovatno to ima veze sa tim što je više puta pokušao da postane glumac i muzičar. Ali, bez većeg uspeha. Ejndžel se već i ranije nalazio na republikanskim mitinzima, pa se čak u novembru slikao sa Trampovim advokatom Rudijem Đulijanijem.

Mediji prenose da Ejndžel bio u mornarici, da je koristio lakše droge kao i da je "samoproglašeni šaman". Odatle, verovatno, i neobično odelo sa rogovima.

On je, takođe, nacionalista koji voli Ameriku i smatra da je pravo na oružje "sveto". Analizirajući njegov FB i Youtube, mediji navode da je on i libertarijanac. Ova politička filozofija smatra da čovek može da radi šta želi sve dok ne ugrožava tuđu slobodu. Otuda, verovatno, i njegova sklonost ka šamanizmu a ne ka hrišćanstvu.

Inače, mediji su se bavili i njegovim tetovažama. Tako je primećeno da na grudima ima tetovaže iz nordijske mitologije, poput velikog Torovog čekića i mnogih drugih. 

(VIDEO) MEGA EKSKLUZIVNO, TRENUTAK UPADA U KAPITOL! Evo kako su Trampove pristalice uspele da savladaju policiju i probiju blokade!

Pojedini poznavaoci mitologije smatraju da su rogovi, koje je nosio, samo način da privuče pažnju a da je cilj zapravo da istakne svoje tetovaže zbog čega su mu grudi bile obnažene. Inače, ove mitološke tetovaže se dovode u vezu sa desničarima, a pojedini mediji čak tvrde da su neke od njih promovisali i nacisti.

Inače, njegova majka Čensi požalila se da njenom sinu u zatvoru ne daju organsku hranu, zbog čega nekoliko dana ništa nije jeo.

Ona je rekla da on postane bolestan, ako ne jede takvu hranu, kao i dodala da je njen sin najnežniji čovek koga poznaje.