23.01.2021.

11:52

Foto:

Planeta

POLICIJA JE OKO 23.15 UPALA U STRIPTIZ BAR I ZATEKLA HAOS! 11 osoba iza rešetaka, devojke iz Srbije priznale prostituciju, Slovenci pozitivni na kokain!

ATV nezvanično saznaje da je racija izvršena oko 23.15 u hotelu "Ćetojević", u striptiz klubu "Karibik dens", a koji se nalazi u pomenutom hotelu, a u vlasništvu je Lari Ž., iz Prnjavor, koji je priveden.

Klub je radio van dozvoljenog radnog vremena do 22 časa i unutra je zatečeno 20 gostiju i svi su legitimisani.

– U lokalu je zatečeno šest devojaka koje su radile kao plesačice. Dve devojke su iz Banjaluke i četiri iz Srbije koje su ovde takođe radile, a koje nisu prijavile boravak – pojasnio je izvor Srpskainfo. Prema njegovim rečima ukupno je uhapšeno 11 osoba.

Lišeni su slobode i A.M. i N.Š. iz Banjaluke, M.V., A.S., Z.D. i N.К. iz Republike Srbije zbog sumnje da su za novac pružali seksualne usluge u ugostiteljskom objektu. Кod navedenih lica pronađena je i oduzeta određena količina novca.
 
"Slobode su lišena i četiri državljana Republike Slovenije i to B.Ć. kod kojeg je pronađena određena količina bele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, M.S., A.D. i M.F. za koje je izvršenim testiranjem utvrđeno da su pozitivni na prisustvo opojne droge kokain", navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

ATV nezvanično saznaje da je slobode lišeno ukupno 11 lica: Lari Ž. (Prnjavor), Adna M. (Banjaluka), Nina Š. (Banjaluka), Marta V. (Srbija), Ana S. (Srbija), Zvezdana D. (Srbija), Nina K. (Srbija), Bernard Ć. (državljanin Slovenije, kod njega je pronađena opojne droga kokain), Alen D. (državljanin Slovenije), Mirhad F. (državljanin Slovenije i BiH) Miroslav S. (državljanin Slovenije).

ATV nezvanično saznaje da je tokom akcije kod devojaka pronađeno i oduzeto više novca u gotovini, a one su priznale da su ga zaradile prostitucijom.