26.01.2021.

16:38

Foto:

Planeta

BIVŠOJ TRAMPOVOJ SAVETNICI PRETI ZATVOR! Ćerka tinejdžerka je optužila da joj je uradila nešto jezivo

Prema snimcima ekrana objavljenim na društvenim mrežama, videlo se da na Keilinom zvaničnom nalogu podeljena sliku njene ćerke tinejdžerke u toplesu koristeći novopostavljenu Tvitter funkciju Fleets, koja je brisala postove nakon 24 sata.

Tviter je saopštio da istražuje incident. Policija u Alpineu u državi Nju Džersi u kojoj živi porodica Konvej, još uvek se nije oglasila.

Klaudija je u međuvremenu na  TikToku u ponedeljak objavila seriju video snimaka koji potvrđuju da je slika autentična. Iako su ti video zapisi u međuvremenu uklonjeni, ona je u jednom upozorila majku: 'Dakle, Kelien,  otići ćeš u *** zatvor.'

Tinejdžerka, koja ima 1,6 miliona pratilaca, takođe je pretpostavila da je njena majka možda slučajno objavila golu sliku, ali je rekla da veruje da je fotografiju držala da bi je iskoristila protiv nje.

- Pretpostavljam da ju je mama jednog dana slikala da bi je upotrebila protiv mene, a onda je neko hakovao ili nešto slično - govori vidno uznemirena Klaudija u jednom klipu i dodaje: 

'Bukvalno sam izgubljena, bez reči. Ako vidite, prijavite.

Informer

Ovi navodi dolaze nakon što je Klaudia zapretila da će objaviti "sate i sate" snimaka za koje tvrdi da će dokazati da je Kelien majka nasilnica.

Tinejdžerka je za navodnu fotografiju saznala iz komentara na TikTok-u u ponedeljak i u početku je rekla da ne zna da li je to bila šala.

-Ne znam da li je ovo šala ili ne, ali zaista sam uplašena - rekla je Klaudija, koja je izgleda plakala, odgovarajući na komentar. 'Ako je ovo šala, molim te začepi. Ako nije ... ćao. '

Klaudija je uputila i poruku svim devojkama:

Zvanično se zalažem za emancipaciju. Zakopčajte se jer će ovo, nažalost, na ovaj ili onaj način verovatno biti javno. Dobrošli u moj život.

Inače, Kilien Konvej (53), jedna od najvažnijih i najodanijih saradnica američkog predsednika Donalda Trampa, najavila je da će na kraju meseca podneti ostavku kako bi mogla da se posveti svojoj porodici, koja je već godinama u potpunom rasulu zbog njenog angažmana u Beloj kući.

Informer

Odluku da se povuče iz predsedničkog kabineta Konvejeva je saopštila samo dan nakon što je njena ćerka Klaudija (15) na društvenim mrežama objavila da će se preko suda odreći roditelja - jer više ne može da podnese da joj majka radi za Trampa!