03.02.2021.

22:40

Foto:

Planeta

Imao se*s tokom sudskog saslušanja! SUDIJA GA PREKINUO TAKO ŠTO JE... SKANDAL!

Peruanski advokat Ektor Paredes Robles imao je seks sa jednom ženom tokom onlajn sudskog saslušanja svog klijenta, koje je prenošeno na nacionalnom nivou preko interneta. Učesnici saslušanja za organizovani kriminal bili su šokirani onim što vide, a sudija je odmah poslao policiju u advokatovu kancelariju, koja ga je prekinula u seksu.

Sramotan čin

Robles je bio branilac jednog od uhapšenih mafijaša, koji su se bavili reketiranjem i otimanjem zemlje u centralnom peruanskom regionu Junin. Zbog pandemije koronavirusa saslušanje uhapšenih održano je preko aplikacije za video-konferencijske sastanke - Zum. Međutim, Robles, nesvestan da nije isključio kameru, rešio je da prekrati vreme dok njegov klijent ne dođe na red da se izjasni o optužnici. Na snimku, koji je preko interneta prenošen širom Perua, vidi se kako advokat sedi u stolici u svojoj kancelariji i skida se, a onda mu prilazi gola brineta, koja mu seda u krilo. Dvoje ljubavnika menjalo je poze, a šokirani učesnici onlajn sastanka nisu mogli da urade ništa osim da gledaju kako Robles ima seks sa neimenovanom ženom, za koju neki peruanski mediji tvrde da mu je klijentkinja.

Kad je sudija Džon Čahua Tores video da advokat nije svestan da ga svi gledaju, poslao je policajce da ga prekinu u seksu.
- Prisustvujemo sramotnom činu, koji predstavlja udar na javnu pristojnost, a naročito je problematično jer se sve ovo snima i prikazuje na nacionalnom nivou - rekao je Tores.

Pod istragom

On je naložio državnim tužiocima da odmah pokrenu istragu o incidentu. Osim toga, i advokatska komora je pokrenula zasebnu istragu protiv advokata Roblesa, koji je odmah uklonjen sa slučaja o organizovanom kriminalu.
- Ektor Paredes Robles je advokat koji je iskazao nepoštovanje prema ovom sudu, svojoj profesiji i celom pravosuđu - zaključio je sudija Tores.

Reagovao je i peruanski visoki sud, koji je osudio Roblesovo ponašanje u saopštenju.
- Tužilaštvo i advokatska komora su obavešteni i treba da preduzmu odgovarajuće mere - navedeno je u saopštenju.

Otpušten sa CNN-a zbog masturbiranja

Tokom pandemije koronavirusa mnogi su doživeli neprijatnosti tokom poslovnih onlajn sastanaka. Najgore je zasad prošao novinar CNN-a Džefri Tubin (60), koji je otpušten nakon što je usred konferencijskog video-sastanka sa kolegama masturbirao misleći da je prethodno ugasio kameru. On je priznao da je napravio glupu grešku i da ga je sramota zbog toga, ali je ipak ostao bez posla na CNN-u.