10.03.2021.

20:58

Foto:

Planeta

BRUTALNO UPOZORENJE UKRAJINI! AKO KRENETE NA DONBAS, ČEKA VAS KATASTROFA - TENKOVI ĆE GAZITI DO ODESE! Šef Izraelske tajne službe zaledio Kijev!

Kedmi je izrazio uverenje da se Zelenski nada ponavljanju azerbejdžanskog uspeha u Nagorno-Karabahu. Ipak, on predviđa da će agresija oružanih snaga Ukrajine na Donbas rezultirati katastrofom za Kijev.

- Donjecki tenkovi se neće zaustaviti ni u Harkovu ni u Dnjepropetrovsku, pa čak ni u Odesi. Ja to pretpostavljam na osnovu onoga što vidim i znam... Momci iz Donbasa će im objasniti. Neka samo pokušaju - optimističan je Kedmi u svetlu zaoštravanja situacije na istoku Ukrajine.

U TOKU JE ŽESTOK AMERIČKO-RUSKI RAT ZA EGIPAT! VOJSKA KAIRA IMA DVA IZBORA - da bude američki vazal, ili da prihvati šta im nudi Moskva!

Danas su ukrajinske snage napale Narodnu miliciju LNR u selu Mihajlovka, a snimci sukoba su objavljeni na društvenim mrežama. I lider Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin je izrazio uverenje da se Kijev priprema za ofanzivne operacije velikih razmera.

Prema njegovim rečima, ukrajinska vojska aktivno prebacuje plaćenike , diverzante i tehniku na liniju kontakta, što ukazuje na to da će Kijev pokušati da izvede "blickrig" u Donbasu.