17.03.2021.

19:59

Foto:

Planeta

PANIKA U AMERICI! U SERIJI NAPADA OSAM ŽRTAVA, SVI SU AZIJSKOG POREKLA! Situacija je kritična, na nogama FBI, ali i šef SAD Bajden!

Napadi su izazvali strah da su napadi još jedan zločin iz mržnje protiv Amerikanaca azijskog porekla.

Policija je uhapsila 21-godišnjeg muškarca iz Džordžije i saopštila da motiv nije bio odmah poznat, iako su mnoge žrtve bile ženske osobe azijskog porekla, preneo je AP.

Napadi su započeli sinoć, kada je pucano na pet osoba u salonu za azijsku masažu Jungs u Akvordu, oko 50 kilometara severno od Atlante, izjavio je portparol šerifa okruga Čiroki kapetan Džej Bejker.

AMERIČKI GENRAL DIGAO NA NOGE SENAT, KINA JE VODEĆA PRETNJA U REGIONU! Peking uskačei svuda, koristi korona krizu da nametne svoju volju!

Dve osobe su preminule na licu mesta, a tri su prebačene u bolnicu u kojoj su dve preminule, rekao je Bejker.

Otprilike sat vremena kasnije, policija je na poziv o pljački pronašla tri ženske osobe koje su preminule od prostrelnih rana u Gold Spa u blizini područja Bakhed u Atlanti, gde su na samo nekoliko blokova dalje nalaze saloni za tetoviranje i striptiz klubovi.

Dok su bili tamo, policajci su saznali za pucnjavu u drugom spa centru preko puta ulice, u Aromaterapi spa i pronašli još jednu ženu koja je bila ubijena.

MAKEDONCI, ŠTA ĆE VAM TOLIKI OKLOPNJACI, ZA KOGA IH SPREMATE - SRBE, BUGARE, GRKE...?! Od Amera kupuju borbena vozila za 210 miliona dolara!

- Čini se da su možda bile azijskog porekla - rekao je šef policije Atlante Rodni Brajant.

Sekretarka za štampu Bele kuće Džen Psaki izjavila je da je predsednik SAD Džo Bajden upućen u stravične pucnjave i da su službenici administracije u kontaktu sa gradonačelnikom i FBI.