24.03.2021.

22:43

Foto:

Planeta

AKO STE I IMALI DILEMU, REŠENA JE! KAMALA HARIS JE LIDER SAD! Bajden služi za slikanje, ali sve ključne poslove obavlja Kamala!

Rojters prenosi da je Bajden svoju odluku objavio na sastanku svog imigracionog tima u Beloj kući, a Kamali Haris je dodeljena ista uloga koju je on imao kao potpredsednik tadašnjeg predsednika Baraka Obame.

Američki predsednik je rekao da će Sjedinjenim državama biti potrebna pomoć iz Meksika i zemalja severnog trougla Hondurasa, Gvatemale i Salvadora u rešavanju problema migranata, te da se sa Kamalom Haris dogovorio da predvodi diplomatske napore i sarađuje sa tim zemljama, navodi agencija.

ITALIJANI BESNI NA AMERE, KORONA NAS KOSI, A VI UMESTO VAKCINA ŠALJETE NUKLEARNO ORUŽJE! Vama su samo Rusi i Putin na pameti, aman!

Od stupanja na dužnost u januaru, Haris se najviše bavila usvojenim paketom ekonomske pomoći za ublažavanje posledica koronavirusa, prvim velikim zakonom koji je predsednik potpisao, a takođe je preuzela aktivnu ulogu u podsticanju Amerikanaca da se vakcinišu.